Bijeenkomst & Borrel Zeeuwen in Amsterdam met voormalig minister-president Balkenende

03-06-2016

Vrijdag 3 juni was De Zeeuwse Connectie weer in Amsterdam. Na het succes van onze borrel in december, was het de hoogste tijd voor een volgend Amsterdams evenement. Dit keer hadden we voorafgaand aan de borrel een diner en een uniek en interessant inhoudelijk deel:

Voormalig Minister-president de heer Jan Peter Balkenende was onze gast.

De heer Balkenende is voorzitter van de commissie structuurversterking en werkgelegenheid Zeeland (“commissie Balkenende”). Deze deed een onafhankelijk onderzoek naar mogelijkheden om de economische structuur en werkgelegenheid in Zeeland te versterken. De commissie is in december 2015 aan de slag gegaan. 

De commissie presenteerde haar rapport donderdag 2 juni 2016 in Den Haag aan minister Henk Kamp van Economische Zaken en Commissaris van de Koning Han Polman. Direct de volgende dag kon men er bij de Bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie alles over te weten komen. De heer Balkenende vertelde meer over de bevindingen en adviezen, maar stond natuurlijk ook stil bij zijn Zeeuwse roots.

En wat een unieke locatie: De Koninklijke Industrieele Grootte Club, Dam 27 Amsterdam, www.igc.nl.

Ook de aansluitende borrel en later op de avond de afterparty in nabij gelegen cafe Societe Wunderbar was een groot succes en duurde tot in de kleine uurtjes.

Meer info over de “Commissie Balkenende” 
https://www.zeeland.nl/economie/economische-agenda/commissie-structuurversterking-en-werkgelegenheid-zeeland

 

Agenda

Jun21

Party! Thank Middelburg It's Friday & De Zeeuwse Connectie

Fantastische muziek, lekkere dranken en overheerlijk eten op het Abdijplein in Middelburg.  ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief