Discussieer mee over Circulaire Economie Zeeland

08-11-2016

Een circulaire economie? Daar zijn we nog niet aan toe in Zeeland. Terwijl het wel kan. De weg daarheen vraagt actie op verschillende niveaus. Dromen, denken, leren, praten en doen.

Dat doe je het beste samen. Zo krijg je inspiratie en hou je die vast. Vind je kennis en hulp. Kun je ervaringen delen en anderen vinden om mee op te trekken. Daarvoor vind je hier een Blog. Met als aanleiding het bezoek van Thomas Rau aan Zeeland, 7 en 8 oktober 2016. Omdat we vonden dat de energie van die dagen moest blijven stromen. En omdat ook wie er niet bij was aan kan haken. De eerste berichten gaan over de sessies met Thomas Rau. Maar daarna volgen er meer.

Je kunt erop rekenen dat wij twee keer week een nieuw bericht plaatsen. Over wat er in Zeeland gebeurt. En over wat voor Zeeland van belang is. Reageer, vraag, stel voor! En als je zelf een bericht of verhaal hebt wat je wilt delen, mail ons zodat we het kunnen plaatsen! Wil je vaker bijdragen, meld je dan als medeblogger!

We plaatsen berichten over alle sectoren, branches en partijen die een rol spelen in de circulaire economie. In dezelfde indeling vind je ook achtergrondinformatie als referentie. Kengetallen, achtergronden, beleid en ontwikkelingen op hoofdlijnen. We verwijzen vaak door naar specifieke sites. Er moet nog veel worden ingevuld, we zijn immers net begonnen. Wil je bijdragen aan deze informatie mail: graag! Mail wat je wilt of kunt naar: info@circulaireeconomiezeeland.nl

Ga naar de BLOG Circulaire Economie Zeeland

Agenda

Sep08

Zeeuwse Connectie: Zeeuwen in Amsterdam, bijeenkomst en borrel

Zeeuwen in Amsterdam, save the date! Vrijdag 8 september is De Zeeuwse Connectie weer in Amsterdam....
> Lees meer

Oct01

Zeeuwse Connectie bijeenkomst Middelburg & uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs (in oktober, datum volgt snel)

In oktober is het weer zo ver: dan is het weer tijd voor de jaarlijkse bijeenkomst van De Zeeuwse Co...
> Lees meer

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief