5.000,- Euro voor jouw Zeeuwse initiatief?

01-08-2018

Help mee: wie verdient de Zeeuwse PioniersPrijs 2018?

Wie moet volgens jou dit jaar al die media aandacht en E5.000,- prijzengeld krijgen?

Welke Zeeuwse Pionier (persoon of organisatie) laat zien wat er allemaal mogelijk is in Zeeland en zet Zeeland positief op de kaart?

Meld jouw kandidaat aan via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. In het najaar maakt de jury de genomineerden/finalisten bekend en kan ook het publiek een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet.

Eind van dit jaar wordt de prijs weer uitgereikt, tijdens de feestelijke Zeeuwse Connectie bijeenkomst in Middelburg. Ben jij een actieve en betrokken Zeeuwen in of buiten Zeeland en wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar contact@zeeuwseconnectie.nl.

Wie is Dé Pionier van Zeeland?

Welke persoon, onderneming of organisatie in of uit Zeeland heeft zich de afgelopen tijd het meest als pionier weten te onderscheiden en daarmee een positief beeld gegeven over de provincie en de kansen in Zeeland?

De Zeeuwse PioniersPrijs is een initiatief van De Zeeuwse Connectie en wordt elk jaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie, in Zeeland. Het doel is om meer aandacht te geven aan de mooie dingen die er in Zeeland ontstaan en worden ondernomen. 

Agenda

Aug30

Zeeuwse Connectie-Borrel voor Import-Zeeuwen & Boomerang-Zeeuwen

Speciaal voor Import-Zeeuwen en Boomerang-Zeeuwen organiseert De Zeeuwse Connectie op vrijdag 30 aug...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief