E 5.000,- voor dé Zeeuwse Pionier!

01-11-2019

Help mee: wie verdient de Zeeuwse PioniersPrijs?

Wie moet volgens jou al die media aandacht en E5.000,- prijzengeld krijgen?

Welke Zeeuwse Pionier (persoon of organisatie) laat zien wat er allemaal mogelijk is in Zeeland en zet Zeeland positief op de kaart?

Meld jouw kandidaat aan via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. Eind januari maakt de jury de genomineerden/finalisten bekend en kan ook het publiek een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet.

Zaterdag 8 februari wordt de prijs weer uitgereikt, tijdens de feestelijke Zeeuwse Connectie bijeenkomst in Middelburg. Ben jij een actieve en betrokken Zeeuwen in of buiten Zeeland en wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.  

Wie is Dé Pionier van Zeeland?

Welke persoon, onderneming of organisatie in of uit Zeeland heeft zich de afgelopen tijd het meest als pionier weten te onderscheiden en daarmee een positief beeld gegeven over de provincie en de kansen in Zeeland?

De Zeeuwse PioniersPrijs is een initiatief van De Zeeuwse Connectie en wordt ondersteund door de Zeeuwse Rabobanken, Rijkse Accountants & Adviseurs en de provincie Zeeland. De prijs wordt elk jaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie, in Zeeland. Het doel is om meer aandacht te geven aan de mooie dingen die er in Zeeland ontstaan en worden ondernomen. 

Agenda

Feb06

Zeeuwse Connectie Jaarevent & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

Zeeuwen buiten Zeeland, Import-Zeeuwen, Boomerang-Zeeuwen en andere betrokken en actieve Zeeuwen die...
> Lees meer

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief