Zeeuwse Connectie Jaar-Event & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

04-02-2023

Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens naar Zeeland laten komen, voor een mooi en gezellig event: dat is het doel van de Jaarlijkse Bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie. Een avondvullend programma dus, met inhoud, bijpraten, eten & drinken + after-party! Met zoals elk jaar ook de uitreiking van de Zeeuwse PioniersPrijs!

Ben je er zaterdag 4 februari ook bij? Meld je nu aan voor hét moment voor Zeeuwen buiten Zeeland om weer eens terug te komen naar Zeeland, voor een mooie, interessante en geheel verzorgde avond én om samen te komen met andere Zeeuwen van buiten Zeeland, Import-Zeeuwen, Boomerang-Zeeuwen en andere betrokken en actieve Zeeuwen die Zeeland een warm hart toedragen en van een feestje houden.

De jaarlijkse Zeeuwse PioniersPrijs laat zien welke gave initiatieven en ondernemingen er in Zeeland worden opgestart. De winnaar krijgt E5.000,- en veel media-aandacht. Een avondvullend programma inclusief borrel, diner en after-party.

Ja, hou me op de hoogte!
Dat wil je niet missen, dus laat hier je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van het exacte programma.

Locatie: 
Het prachtige Abdij-complex in Middelburg
 

 

Aanmelden

Agenda

Oct13

Zeeuwen Meet-up Rotterdam

Na een geslaagde Zeeuwen Meet-up in 020 is 010 aan de beurt! Kom dus donderdag 13 oktober naar dit g...
> Lees meer
Direct aanmelden

Feb04

Zeeuwse Connectie Jaar-Event & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens naar Zeeland laten komen, voor een mooi en gezellig event:...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief