DE ZEEUWSE CONNECTIE
Wij zijn dé community voor Zeeuwen; Zeeuwen binnen & buiten Zeeland, Boomerang-Zeeuwen, Import-Zeeuwen en iedereen die Zeeland een warm hart toedraagt. Een community voor betrokken en actieve mensen die een verbinding hebben met Zeeland en iets willen bijdragen aan deze provincie.

De Zeeuwse Connectie informeert, verbindt en activeert. Online en offline.

Volg De Zeeuwse Connectie op Facebook, Linkedin en Twitter en via onze website en nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van interessant, leuk en soms ludiek nieuws over Zeeuwen en Zeeland en ontvangen en delen ook graag jouw relevante berichten.

We organiseren regelmatig borrels & bijeenkomsten, in Zeeland, maar vooral in de Randstad. Kom in contact met andere Zeeuwen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Utrecht, etc. of ontmoet interessante mensen tijdens een van onze activiteiten in Zeeland.Zo behouden en versterken we onze band met Zeeland. Dit levert verrassende nieuwe verbindingen op die Zeeuwen en Zeeland verder kunnen helpen. De gezamenlijke Zeeuwse achtergrond zorgt namelijk voor laagdrempelig contact en opent deuren.

Tijdens onze grote jaarlijkse Bijeenkomst in Zeeland komen veel Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens terug en ontvangen wij ook actieve en betrokken mensen vanuit Zeeland. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst, reiken wij ook de Zeeuwse PioniersPrijs uit aan een mooie Zeeuws initiatief dat Zeeland positief op de kaart zet.

De Zeeuwse Connectie is geen zakelijk netwerk: op onze borrels & bijeenkomsten komen mensen die iets hebben met Zeeland, of ze nou ondernemer, student, ambtenaar, of kunstenaar zijn. Juist die mix geeft een unieke energie en levert voor een breed publiek toegevoegde waarde.

Stichting De Zeeuwse Connectie werd in 2010 opgericht door Frederik Sinke en Jim Goedhart om op een makkelijke manier contact met andere Zeeuwen te onderhouden. Die opzet is meer dan geslaagd: inmiddels zijn er ruim 12.000 mensen aangesloten bij De Zeeuwse Connectie. En we groeien flink door.

COMMUNITY
De Zeeuwse Connectie heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een levendige community met ruim 12.000 aanhangers. Wij merken dat deze groep mensen, die Zeeland allemaal een warm hart toedragen, Zeeuwen en Zeeland echt verder kunnen helpen. Daarom werkt De Zeeuwse Connectie er hard aan om de community  optimaal te faciliteren op het gebied van onze drie pijlers informeren, verbinden en activeren.

Wil je hieraan meewerken? Neem dan contact met ons op.

ZEEUWSE PIONIERSPRIJS
De Zeeuwse PioniersPrijs is een initiatief van De Zeeuwse Connectie en wordt elk jaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse Bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie, in Zeeland. Het doel van de prijs is om meer aandacht te geven aan de mooie dingen die er in Zeeland ontstaan en worden ondernomen.

Welke persoon, onderneming of organisatie in of uit Zeeland heeft zich de afgelopen tijd het meest als pionier weten te onderscheiden en daarmee een positief beeld gegeven over de provincie en de kansen in Zeeland? Meld jouw favoriete kandidaat aan via www.zeeuwsepioniersprijs.nl

De Zeeuwse PioniersPrijs bestaat onder meer uit een geldbedrag van E5.000,- een oorkonde, een beeld van kunstenaar Henk Vierveijzer en veel gratis media-aandacht. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland, Rijkse Accountants & Adviseurs, de Zeeuwse Rabobanken en Omroep Zeeland.


BIJEENKOMSTEN & BORRELS
De Zeeuwse Connectie organiseert regelmatig borrels & bijeenkomsten, in Zeeland, maar ook in de Randstad. Kijk voor de planning in onze Agenda en meld je aan.

De Zeeuwse Connectie brengt Zeeuwen graag met elkaar in contact. Naast de Jaarlijkse Bijeenkomst in Zeeland en de uitreiking van de jaarlijkse Zeeuwse PioniersPrijs, organiseert De Zeeuwse Connectie ook regelmatig lokale (netwerk) borrels in de Randstad: in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda en meer.

De Zeeuwse Connectie is geen zakelijk netwerk: op onze borrels & bijeenkomsten komen mensen die iets hebben met Zeeland, of ze nou ondernemer, student, ambtenaar, of kunstenaar zijn. Juist die mix geeft een unieke energie en levert voor een breed publiek toegevoegde waarde. Gezelligheid staat voorop.

Kom in contact met andere Zeeuwen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, etc. of ontmoet interessante mensen tijdens een van onze activiteiten in Zeeland. Zo behouden en versterken we onze band met Zeeland. Dit levert verrassende nieuwe verbindingen op die Zeeuwen en Zeeland verder kunnen helpen. De gezamenlijke Zeeuwse achtergrond zorgt namelijk voor laagdrempelig contact en opent deuren.Tijdens onze grote jaarlijkse Bijeenkomst in Zeeland komen veel Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens terug en ontvangen wij ook actieve en betrokken mensen vanuit Zeeland. Tijdens deze bijeenkomst reiken wij ook de Zeeuwse PioniersPrijs uit aan een mooie Zeeuws initiatief dat Zeeland positief op de kaart zet.

De Zeeuwse Connectie groeit en biedt toegevoegde waarde. Stichting De Zeeuwse Connectie heeft geen winstoogmerk en wordt ondersteund door diverse betrokken organisaties en personen.

 

Agenda

Jun21

Party! Thank Middelburg It's Friday & De Zeeuwse Connectie

Fantastische muziek, lekkere dranken en overheerlijk eten op het Abdijplein in Middelburg.  ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda
Zeeuwse PioniersPrijs

 

Sponsoren Zeeuwse PioniersPrijs

Meld je aan voor de nieuwsbrief