Criteria Zeeuwse PioniersPrijs: Wie is Dé Pionier van Zeeland?

De Zeeuwse PioniersPrijs van De Zeeuwse Connectie is een jaarlijkse prijs voor de persoon of organisatie in of uit Zeeland die zich de afgelopen periode heeft weten te onderscheiden door middel van durf, lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en uiteraard pioniersgeest en daarmee een positief beeld geeft over de provincie Zeeland in het algemeen en de kansen die er in Zeeland zijn, met als doel uit te dragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden en (economische) bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren.

Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van E5.000,- een oorkonde, een uniek kunstwerk, gratis media-aandacht en (eventueel) advies en begeleiding door vooraanstaande Zeeuwse organisaties als Rijkse en de Zeeuwse Rabobanken.

Iedereen kan kandidaten aanmelden via de website. Sluitingsdatum is zondag 15 januari 23.59 uur. Uit alle aanmeldingen selecteert de jury vijf genomineerden. Deze genomineerden worden geruime tijd van te voren in de uitzending bij Omroep Zeeland bekend gemaakt, dit jaar op 20 januari. Vanaf dat moment kan ook het publiek online stemmen en mede bepalen wie de winnaar wordt. Dit kan tot de dag vóór de uitreiking op zaterdag 4 februari, dus vrijdag 3 februari tot 23.59 uur. Daarna wordt aan de hand van de publieksstemmen en de stemmen van de juryleden bepaald wie de winnaar is. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van De Zeeuwse Connectie te Middelburg. Als de uiteindelijke winnaar niet de genomineerde is met het grootste aantal publieksstemmen, dan zal er naast een overall winnaar ook een Publiekswinnaar bekend worden gemaakt.

Doe je mee? Laat ons weten wie de Zeeuwse PioniersPrijs dit jaar moet winnen door deze persoon of organisatie aan te melden. Geef daarna je publieksstem aan jouw favoriet!

Sponsoren Zeeuwse PioniersPrijs


 

Agenda

Jun02

Tip: Vestrock, vrijdag 2 juni in Hulst

Op 2, 3 juni 2023 vindt in Hulst de 12e editie van VESTROCK plaats. Het intieme zomerfestival VESTRO...
> Lees meer
Direct aanmelden

Jun03

Tip: Vestrock, zaterdag 3 juni in Hulst

Op 2, 3 juni 2023 vindt in Hulst de 12e editie van VESTROCK plaats. Het intieme zomerfestival VESTRO...
> Lees meer
Direct aanmelden

Jun23

Tip: Thank Middelburg it's Friday

Lekkere muziek, fantastische dranken en overheerlijk eten op het Abdijplein in Middelburg.  ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Feb03

Zeeuwse Connectie Jaar-event & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs 2024

Onder voorbehoud hebben we alvast een datum geprikt voor het Zeeuwse Connectie Jaar-event &...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda
Zeeuwse PioniersPrijs

 

Sponsoren Zeeuwse PioniersPrijs

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief