Allyourz heeft de Zeeuwse PioniersPrijs gewonnen! MoringStar Sleeps won de PublieksPrijs

04-02-2023

Allyourz.nl wint Zeeuwse PioniersPrijs 2023

MorningStar Sleeps is PublieksWinnaar.

 

Allyourz.nl, het toeristische en boekings-platform van en voor Zeeland waar je de Zeeuwse accommodaties én activiteiten kunt zien en ook gelijk kunt boeken, heeft de Zeeuwse PioniersPrijs gewonnen. Zeeuwse matrassen-disruptor MorningStar Sleeps won deze editie de PublieksPrijs.

 

Het Zeeuwse platform Allyourz uit Middelburg, dat de strijd aangaat met de grote internationale boekingssites zoals booking.com, werkt aan het aantrekken van meer bezoekers naar de bestemmingen in Zeeland en zorgt ervoor dat Zeeuwse ondernemers minder afhankelijk zijn van die platforms uit het buitenland, die veel provisie vragen. Ook helpt men de digitale relatie van ondernemers met hun klanten te herstellen, die bij de grote boekingsplatforms vaak verloren gaat.

 

Oprichters Adjan Kodde en Maaike van Geloven zijn erg blij met de prijs “Het laat zien dat we iets unieks hebben neergezet, wat echt goed is voor Zeeland. En deze aandacht helpt ons om de ingezette groei verder aan te jagen!”

 

Volgens de jury “is het nogal wat om zo vanuit Zeeland de strijd aan te gaan met die grote internationale partijen, om alle soorten accommodaties op een plek te tonen en dan ook nog met al die informatie en activiteiten erbij. Allyourz heeft het zich niet makkelijk gemaakt, maar ze gaan voor waar ze in golven en helpen daarmee echt de Zeeuwse ondernemers en zetten heel Zeeland op de kaart. Zeeuwse Pioniersgeest en ondernemerschap en daarmee de terechte winnaar.”

 

Naast het kunstwerk, gemaakt door Henk Vierveijzer, en de €5.000,- prijzengeld, beschikbaar gesteld door sponsoren Rabobank en Rijkse Accountants, is vooral de media-aandacht enorm waardevol voor de genomineerden en winnaars. De prijs werd zaterdag uitgereikt tijdens het Jaar-Event van netwerk-stichting De Zeeuwse Connectie in Middelburg, waar als speciale gast ook “Zeeuw buiten Zeeland’ horeca-tycoon Won Yip aanwezig was. Hij vertelde de bijna 400 aanwezigen van binnen en buiten Zeeland over zijn Zeeuwse achtergrond en successen als ondernemer. 
 

PublieksWinnaar

MorningStar Sleeps uit Domburg, de Zeeuwse disruptor op de Nederlandse matrassen-markt, kreeg dit jaar de meeste publieksstemmen. Deze twee jonge Zeeuwen willen met hun Morningstar Sleeps matrassen de slaapwereld veroveren en zijn in korte tijd al flink op weg. “Met het allerbeste matras voor de beste prijs, op een eerlijke manier, want dat is Zeeuws.”, geven de oprichters Jamie Lemsom en Milan Roelofs aan.


De andere genomineerden dit jaar waren Famateq uit Yerseke, de Zeeuwse Mosselburge SEABØR en de Semi-submersible Mussel Farm (SMF) van OOS International.
 

Zoals elk jaar was het voor de jury weer een hele klus om uit zulke diverse kanshebbers een winnaar te kiezen. “Het geeft aan dat er heel veel mooie Zeeuwse initiatieven zijn die met pionieren tot stand zijn gekomen. Daar mogen we trots op zijn en die trots moeten we vooral ook flink laten blijken en actief uitdragen, want dat is goed voor Zeeland. Dat is het idee achter deze prijs.”

 

De winnaar van de vorig editie is Q-Aviation uit Middelburg dat wereldwijd met succes opereert in de nichemarkt van productie en verkoop van high-end verlichting voor Helikopter-platformen. Zeeuwsche Zoute uit Bruinisse, dat ambachtelijk uit Oosterscheldewater gewonnen zeezout produceert en verkoopt, werd toen PublieksWinnaar.

 

Stichting De Zeeuwse Connectie is een netwerk van derrtienduizend actieve en betrokken Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en activeert. Offline, met borrels en bijeenkomsten in Zeeland en de Randstad en online op social media zoals Facebook, Linkedin en Twitter. De Zeeuwse Connectie is ook initiatiefnemer van ZeeuwseVacaturebank.nl.
www.zeeuwseconnectie.nl

 

Agenda

Feb03

Zeeuwse Connectie Jaar-event & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs 2024

Onder voorbehoud hebben we alvast een datum geprikt voor het Zeeuwse Connectie Jaar-event &...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief