Ook dit jaar weer gratis examencadeaus voor Zeeuwse examenkandidaten

03-06-2023

Claim nu jouw E200,- aan Examencadeaus!

Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net hun diploma hebben behaald, of binnenkort behalen, gratis examen-cadeaus van De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk diverse cadeaus en kortingen. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens extra cadeaus verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, VIP-tickets en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende  Zeeuwse bedrijven zoals Bomont, Mariener Eyewear, Omoda, YourSurprise, Alternate, Dek Rijopleidingen, Festive Events, Beachboom, ZeeuwseVacaturebank.nl, DaVinci Bioscoop, Ritel en Schotsman Watersport. 

Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van De Zeeuwse Connectie. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden. Dat laatste is ook de reden dat voor de actie nauw wordt samengewerkt met Eezie, een platform dat jongeren laat zien hoe leuk Zeeland is, hoeveel kansen hier liggen en alles vertelt over studeren, werken en leven in Zeeland.

“Hoe fijn is het om na dat harde werken je vakantie goed te beginnen met cadeaus van allerlei Zeeuwse bedrijven, die trots zijn op wat je hebt bereikt en graag willen dat je je band met Zeeland behoudt?” aldus Jim Goedhart van De Zeeuwse Connectie. “De jeugd heeft de toekomst, dus het is van belang dat deze jongeren aangehaakt blijven bij Zeeland, ook als ze de provincie verlaten voor bijvoorbeeld een vervolgstudie of stage. Zeeland heeft deze jongeren nu en in de toekomst hard nodig, want er zijn volop kansen op de Zeeuwse arbeidsmarkt.” 

“Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van hoe Eezie als platform de krachten bundelt met en voor de diverse Zeeuwse partijen die zich richten op jongeren”, aldus gedeputeerde Jo-Annes de Bat. “Van scholen tot overheden, van festivals tot werkgevers. We willen allemaal dat jongeren kiezen voor Zeeland. Met elkaar de jongeren laten kennismaken met al het moois van Zeeland, levert een synergiewerking op.” 

De cadeaus zijn voor alle Zeeuwse examenkandidaten van deze periode, of je nou je VMBO, HAVO, VWO, MBO of HBO diploma haalt en of je in Zeeland blijft of niet. De actie loopt tot het najaar en de cadeaus claimen kan bijna het hele jaar. De extra prijzen worden alleen in de komende weken verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeaus te claimen via: www.diplomainthepocket.nl

 

De Zeeuwse Connectie is een netwerk van ruim dertienduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en zaken activeert die goed zijn voor Zeeland. Men organiseert meet-up’s en events buiten Zeeland (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, etc.) is actief op diverse social media. Eens per jaar organiseert men een event in Zeeland om Zeeuwen die de provincie hebben verlaten weer eens terug te laten komen en om boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toedragen op een gezellige manier samen te brengen. De Zeeuwse Connectie is ook initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs en de Zeeuwse Vacaturebank.

Eezie.nl is een activator voor scholieren, studenten en young professionals in en buiten Zeeland. Het is dé plek om goede tips te vinden over evenementen, festivals, opleidingen, vacatures en bijbanen en andere mooie kansen die Zeeland jou kan bieden. Kortom: Eezie vertelt jongeren alles over studeren, werken en leven in Zeeland.

Agenda

Jun21

Party! Thank Middelburg It's Friday & De Zeeuwse Connectie

Fantastische muziek, lekkere dranken en overheerlijk eten op het Abdijplein in Middelburg.  ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief