Bus vol Zeeuwen naar Zeeuwse Handelsmissie in Den Haag

16-09-2016

Aanstaande zaterdag 17 september organiseert De Zeeuwse Connectie een uniek evenement: een Zeeuwse Handelsmissie in Den Haag, in samenwerking met MKB Den Haag als onderdeel van het Prinsjesfestival. Ga je ook mee?

Zeeland promoten, (zakelijke) contacten opdoen in Den Haag en vooral ook een gezellige avond, daar is het een bus vol Zeeuwen die zaterdag afreist naar deze Zeeuwse Handelsmissie om te doen. Een gemengd gezelschap van ondernemers, politici en ook jongeren. Deze Handelsmissie, onderdeel van het Haagse Prinsjesfestival, is een initiatief van netwerk De Zeeuwse Connectie. Het is een avond voor Zeeuwen en Hagenaren die helemaal in het teken staat van Zeeland promotie en de betrekkingen tussen Den Haag en Zeeland. 

Netwerken kan ook gewoon in Zeeland, maar juist proberen meer zaken te doen met bedrijven buiten Zeeland is een van de doelen van deze avond. Daarom ook wordt het evenement georganiseerd in samenwerking met MKB Den Haag. Niet geheel toevallig is de voorzitter van MKB Den Haag, Kim Schofaerts, een Zeeuwse; “Dit is dan wel geen handelsmissie naar China of Brazilië, maar dichter bij huis zijn ook kansen. En er zijn veel overeenkomsten tussen Den Haag en Zeeland. Samen met de Zeeuwse Connectie willen we die kansen verzilveren”

Natuurlijk zijn er ook personen die met eigen vervoer gaan, of een hotelovernachting boeken, maar een speciale bus is wel zo gezellig en praktisch. En uiteraard is het de speciale Zeeuwse bus van Van Fraassen uit Middelburg, met groot de Zeeuwse vlag erop. Echte Zeeland promotie. Zeeuwen die contacten willen leggen en zich willen profileren in de regio Haaglanden zijn van harte welkom om mee te gaan.

Wil je ook nog met de bus mee naar dit Zeeuwse Connectie evenement in Den Haag? Meld je dan aan via een email aan contact@zeeuwseconnectie.nl. Je krijgt dan meer informatie over opstapplaatsen en tijden. De bus gaat via Terneuzen, Vlissingen, Middelburg en Goes naar Den Haag en zal om 18.00 uur in Den Haag zijn. De busreis kost E25,- (incl. BTW) p/p heen en terug, van te voren per bank te voldoen via: NL67 RABO 0301 4386 68 t.n.v. Upforce o.v.v. Zeeuwse Connectie BUS 

Een avondvullend programma met Zeeuws 2-sterren diner van Sidney Schutte, netwerkborrel, bekendmaking genomineerden Zeeuwse PioniersPrijs 2016, entertainment en ... knal-party in Holland Heineken House sfeer: het Zeeland Den Haag Huis! 

Dit alles voor de gezelligheid, en om Zeeland te promoten en om de betrekkingen tussen Zeeland en Den Haag verder uit te bouwen.

Het diner is vrijwel volgeboekt, maar voor de avond zelf is er nog ruimte voor een paar extra gasten.

De Zeeuwse Connectie is een snelgroeiend netwerk van bijna negenduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt. Zij organiseert borrels en bijeenkomsten in Zeeland en in de Randstad (Amsterdam, Den Haag & Rotterdam) en zijn actief op Facebook, Twitter en Linkedin. Eens per jaar organiseert men een bijeenkomst in Zeeland om Zeeuwen die de provincie hebben verlaten weer eens terug te laten komen en om boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toe dragen op een gezellige manier samen te brengen. Tijdens deze bijeenkomst, dit jaar op zaterdag 8 oktober, wordt de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt. Een prijs om te laten zien welke mooie dingen er in Zeeland worden opgestart.
 

Hierbij meer informatie over de busreis met de Zeeuwse bus.

Opstapplaatsen en tijd:
Terneuzen, busstation:
14.30 uur

Vlissingen, Stadhuis/Brouwenaarstraat:
15.05 uur

Middelburg, Hof van Tange:
15.20 uur

Goes, achterzijde station:
15.50

Aankomst in Den Haag:
Uiterlijk 18.00 uur

Vertrek vanuit Den Haag:
Ongeveer 0.00 uur
(de terugrit kent geen wachttijden en duurt dus korter) 

Zorg dat je op tijd bent. De bus rijdt op schema.

De busreis kost E25,- (incl. BTW) p/p heen en terug, van te voren per bank te voldoen via:
NL67 RABO 0301 4386 68 t.n.v. Upforce o.v.v. Zeeuwse Connectie BUS

Je kunt ook enkel heen of enkel terug.

 

Vergeet niet je aan te melden voor het evenement via onze site!

 

 


 

 

Agenda

Jun21

Party! Thank Middelburg It's Friday & De Zeeuwse Connectie

Fantastische muziek, lekkere dranken en overheerlijk eten op het Abdijplein in Middelburg.  ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief