Transitie Team Zeeland is gestart

13-11-2017

In oktober is er een uniek Zeeuws leiderschaps- en ontwikkelingsprogramma van start gegaan: Transitie Team Zeeland.

De economische en sociale ontwikkeling van Zeeland valt of staat bij de kwaliteit en motivatie van haar toekomstige leiders. Die toekomstige leiders uit de diverse Zeeuwse sectoren vinden elkaar in Transitie Team Zeeland. Hierin gaan Zeeuwse high potentials anderhalf jaar lang samen ‘op reis’ met als doel: persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en het gezamenlijk werken aan Zeeuwse vraagstukken. De deelnemers worden onderdeel van een waardevol cross-sectoraal Zeeuws netwerk, binnen het totaal van De Zeeuwse Connectie. 

Naar een hoger doel
Transitie Team Zeeland is een ‘life changing experience': de reis brengt de deelnemers op een hoger bewustzijnsniveau waaruit een fundamentele verandering op persoonsniveau groeit. De teamleden leren anders naar zichzelf en hun motieven te kijken en dat brengt hen naar het reisdoel: het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid en oprechte interesse in mensen, organisaties en de samenleving. Dit leidt tot een vorm van dienstbaar leiderschap die waarde creëert voor het individu, organisaties en de Zeeuwse samenleving. 

De ‘launching customers’ van Transitie Team Zeeland tot nu:
Roompot, OOS International, Zorggroep Ter Weel, Provincie Zeeland, Rabobank Oosterschelde, ZB & Planbureau Zeeland, Arduin, Kunsteducatie Walcheren, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, DOW Terneuzen.

Transitie Team Zeeland is een initiatief van Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling (ZIO), stichting De Zeeuwse Connectie en Better Future en werkt samen met diverse Zeeuwse partijen. Het eerste Transitie Team Zeeland-traject is oktober gestart en eindigt december 2018. De volgende leergang start najaar 2018.

‘Het is niet het doel dat het succes bepaalt maar de reis zelf’

Meer weten?
Ga naar de pagina www.zeeuwseconnectie.nl/transitieteam
of mail naar: transitieteam@zeeuwseconnectie.nl

 

Agenda

Feb07

De Zeeuwse Connectie is donderdag 7 februari in Breda. Kom je ook?

Het succes van onze eerste Zeeuwen-Borrel in Breda smaakt naar meer. Daarom is De Zeeuwse Connectie ...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief