Transitie Team Zeeland gaat van start

10-09-2017

In oktober gaat er een uniek Zeeuws leiderschapsprogramma van start: Transitie Team Zeeland.

De economische en sociale ontwikkeling van Zeeland valt of staat bij de kwaliteit en motivatie van haar toekomstige leiders. Die toekomstige leiders uit de diverse Zeeuwse sectoren vinden elkaar in Transitie Team Zeeland. Hierin gaan Zeeuwse high potentials anderhalf jaar lang samen ‘op reis’ met als doel: persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en het gezamenlijk werken aan Zeeuwse vraagstukken. 

Naar een hoger doel
Transitie Team Zeeland is een‘life changing experience': de reis brengt de deelnemers op een hoger bewustzijnsniveau waaruit een fundamentele verandering op persoonsniveau groeit. De teamleden leren anders naar zichzelf en hun motieven te kijken en dat brengt hen naar het reisdoel: het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid en oprechte interesse in mensen, organisaties en de samenleving. Dit leidt tot een vorm van dienstbaar leiderschap die waarde creëert voor het individu, organisaties en de Zeeuwse samenleving. 

De ‘launching customers’ van Transitie Team Zeeland tot nu:
Roompot, OOS International, Zorggroep Ter Weel, Provincie Zeeland, Rabobank Oosterschelde, ZB & Planbureau Zeeland, Arduin, Kunsteducatie Walcheren, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, DOW Terneuzen.

Transitie Team Zeeland is een initiatief van Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling (ZIO), stichting De Zeeuwse Connectie en Better Future en werkt samen met diverse Zeeuwse partijen. Het eerste Transitie Team Zeeland-traject start oktober en eindigt december 2018.

‘Het is niet het doel dat het succes bepaalt maar de reis zelf’

Meer weten?
Ga naar de pagina www.zeeuwseconnectie.nl/transitieteam
of mail naar: transitieteam@zeeuwseconnectie.nl

 

 

Agenda

Mar16

Borrel voor Zeeuwen in Den Haag | De Zeeuwse Connectie

Ook de Zeeuwen in de regio Den Haag worden niet vergeten door De Zeeuwse Connectie. Binnenkort dus w...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief