Ahold Delhaize topman Dick Boer komt naar Middelburg voor uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

12-11-2017

De Ahold Delhaize CEO, geboren in Axel, vertelt over zijn Zeeuwse roots en carrière én reikt dit jaar de Zeeuwse PioniersPrijs uit aan de winnaar.

Op zaterdag 25 november wordt voor de vijfde keer de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt. Daarom maakt organisator De Zeeuwse Connectie deze lustrum-editie dit jaar extra feestelijk. De prijs is in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan bijzondere Zeeuwse bedrijven en initiatieven die Zeeland in positieve zin op de kaart zetten. Zeeland promotie die tegelijkertijd de winnaar steunt met media-aandacht en maar liefst €5.000,- prijzengeld.

Dit jaar zal Ahold Delhaize topman Dick Boer, geboren in Axel, een toespraak houden voor de aanwezigen en de prijs aan de winnaar uitreiken. “Het is heel bijzonder dat de heer Boer tijd vrij maakt in zijn drukke agenda om aanwezig te zijn tijdens de uitreiking. Hij werkt belangeloos mee. Het geeft de kracht van dit Zeeuwse netwerk weer: vanwege hun Zeeuwse achtergrond en band met onze provincie zijn mensen bereid te helpen en deuren te openen; voor Zeeland. Als we dat met elkaar slim uitnutten kunnen we echt dingen voor Zeeland van de grond krijgen! Dat is ons doel.”

“We zijn in Zeeland soms wat te bescheiden over de unieke mooie dingen die we hier hebben. De Zeeuwse PioniersPrijs schreeuwt het wat meer van de daken, onder de duizenden volgers van De Zeeuwse Connectie, maar ook in lokale en landelijke media. Dat is goed voor Zeeland. Eerdere winnaars VitroPlus/ViVi, OOS International, Zilte Academie en Appelaere hebben veel profijt gehad van deze exposure. En natuurlijk is ook de €5.000,- prijzengeld, beschikbaar gesteld door sponsoren Rijkse en de Zeeuwse Rabobanken, erg welkom!”, aldus Frederik Sinke en Jim Goedhart van De Zeeuwse Connectie.

Iedereen kan tot 10 november kandidaten aanmelden voor de Zeeuwse PioniersPrijs, simpel via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De vijf genomineerden of finalisten worden maandag 13 november door de jury bekendgemaakt en vanaf dat moment kan ook het publiek zijn of haar stem uitbrengen. De prijs wordt 25 november uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor actieve en betrokken Zeeuwen van binnen en buiten Zeeland, in het Abdijcomplex in Middelburg.

Stichting De Zeeuwse Connectie is een netwerk van negenduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en activeert. Naast het organiseren van events in de Randstad, zijn zij actief op social media. Eens per jaar organiseert De Zeeuwse Connectie ook een evenement in Zeeland, om uitgevlogen Zeeuwen weer eens terug te halen naar onze provincie en om ze in contact te brengen met andere actieve en betrokken Zeeuwen, boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toedragen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt. 

WIL JE OOK AANWEZIG ZIJN BIJ DIT EVENT VAN DE ZEEUWSE CONNECTIE EN BIJ DE UITREIKING VAN DE ZEEUWSE PIONIERSPRIJS?
VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA EN AANMELDEN:
KLIK HIER.

 

Agenda

Nov24

Zeeuwse Connectie Event & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs | Middelburg

Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens terughalen naar Zeeland en in contact brengen met andere actiev...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief