ZeeuwseVacaturebank.nl is een groot succes

29-01-2020

Er is volop werk in Zeeland, ook voor hoger opgeleiden! Maar het aanbod werd slecht weergegeven en versnipperd aangeboden. Daarom is er nu eindelijk één centrale plek waar de vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland te vinden zijn én goed zijn te selecteren op branche, opleidingsniveau, functie, regio, etc.: ZeeuwseVacaturebank.nl.

ZeeuwseVacaturebank.nl is een initiatief van netwerk-stichting De Zeeuwse Connectie. De site is live sinds 28 mei 2018 en bestaat nu dus 2 jaar. Bijna 1.300 Zeeuwse werkgevers doen al mee en diverse Zeeuwse Partners ondersteunen het initiatief. Het streven is dat elke Zeeuwse werkgever in elk geval de vacatures en stageplaatsen ook plaats op deze site. En waarom niet: het is GRATIS. En het werkt!

De site opresteert nu al boven alle verwachting. Bezoekersaantallen zijn goed en groeien nog steeds sterk, mede vanwege het grote (social media) bereik dat De Zeeuwse Connectie van zichzelf al heeft. Volgens werkgevers is ook de kwaliteit van de reacties erg goed. 

Heb je al gekeken op de Zeeuwse Vacaturebank om te zien of jouw Zeeuwse droombaan er tussen staat...?

www.ZeeuwseVacaturebank.nl

 

Agenda

Mar26

Zeeuwse Connectie Jaarevent & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

Helaas is het nu niet mogelijk om ons jaarevent op de gebruikelijk manier te laten doorgaan. Maar we...
> Lees meer
Direct aanmelden

Complete agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief