TRANSITIETEAM ZEELAND

TransitieTeam Zeeland is hét kennisnetwerk in Zeeland dat bestaat uit Zeeuwse professionals die vanuit verschillende sectoren gezamenlijk een bijdrage leveren aan innovatie in (organisaties) in de Zeeuwse regio.

Het fundament voor de innovatie en het netwerk wordt gelegd in een 1,5 jaar durend ontwikkeltraject waarin continu aan drie thema’s wordt gewerkt:

  1. Persoonlijke ontwikkeling

  2. Organisatie ontwikkeling 

  3. Regio ontwikkeling. 

Dit om zo effectief mogelijk samen te kunnen werken in een steeds complexer wordende context. En daarmee oplossingen te vinden voor uitdagende Zeeuwse (organisatie) vraagstukken. PAST HET TRANSITIETEAM BIJ JOUW ONTWIKKELINGSBEHOEFTE EN VISIE OP ZEELAND? 

Als je houdt van:

  • een stevige uitdaging

  • het oplossen van complexe vraagstukken

  • het delen van je kennis en expertise en samenwerken met andere professionals 

… en je wilt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Zeeuwse regio door jezelf uit te dagen en te ontwikkelen, dan kun je onderdeel worden van het netwerk van ‘knowledge catlysts’.

Dit zijn de professionals van de deelnemende organisaties die kennis beschikbaar stellen aan de individuen en organisaties in het Transitieteam Zeeland netwerk. Zij zijn de experts in systeemontwikkeling die de noodzakelijke kennis en vaardigheden voor innovatieve samenwerking in het ontwikkeltraject hebben aangeleerd. 

Het Transitieteam Zeeland wordt nu vertegenwoordigd door de volgende deelnemende bedrijven: Dow, Roompot, Rabobank, Kloosterboer, Provincie Zeeland, Gemeente Veere, GGD Zeeland, Kunsteducatie Walcheren, Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, EngageSpiration, Emergis, Nilsson, ZB & Planbureau Zeeland, Woongoed, Zeeuws Museum, Maxxton, Festive Events, Scalda, De Pooter Personeelsdiensten, Rijkswaterstaat en Urban Heroes.MEER INFORMATIE?

Om het Transitieteam Zeeland te versterken nodigen we zelfstandigen en organisaties uit die maatschappelijke impact willen creëren door te werken aan de conditie van de regio. Een professional uit de organisatie werkt 1,5 jaar aan organisatie- en regiovraagstukken en investeert stevig in de eigen persoonlijke ontwikkeling. Je wordt een expert in 'leren door te doen' en voor de organisatie en de regio wordt je een echte  ‘knowledge catalyst’. 

Ga voor meer informatie naar www.transitieteamzeeland.nl
 

Agenda

Feb06

Zeeuwse Connectie Jaarevent & Uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

Zeeuwen buiten Zeeland, Import-Zeeuwen, Boomerang-Zeeuwen en andere betrokken en actieve Zeeuwen die...
> Lees meer

Complete agenda

Wil je meer weten over TransitieTeam Zeeland?

Kijk dan op
www.transitieteamzeeland.nl 


TransitieTeam

Meld je aan voor de nieuwsbrief